Royalty Free Images
Imported Version

...a fost creat cu ocazia expozitiei studentilor romani la galeria Link din Manchester (martie 2006), si isi propune sa tina la curent pe cei din tara cu ce se intampla aici. Deasemenea e o invitatie pentru toti studentii plecati cu burse Erasmus, si nu numai, sa posteze imagini si sa ne impartaseasca din experienta lor.

marți, martie 21

Imported Version

Azi va fi vernisajul expozitiei "Imported Version" de la galeria Link din Manchester. Aici vor expune doar studenti romani, care au trimis aici mai multe filme, fotografii, desene, sculpturi in gips si instalatii. Studentii care au participat la expozitie sunt Andrea Hajtajer, Alina Ghervase, Catalin Garbulet, Oana Nicuta, Bianca Simionescu, Dan Rau, Andreea Nasoi, Alex Grigoras, Andrei Avarvarii, Mihaela Sarbu, Loreta Isac, Ion Pricop, Costel Chirila, Alina Moisii, Adrian Stoleriu, Andreea Vitelaru, Andreea Diaconu. O sa revin curand cu imagini si noutati.
Expozitia face parte dintr-un program de schimb cu studentii britanici. La randul lor, acestia vor organiza o expozitie in Romania probabil pe la sfarsitul lunii martie.